Facebook Demo Fails

Nov 10, 2009 at 7:17 PM

I followed the steps to configure the demo and it simply doesn't work!

My Facebook App address is:  http://apps.facebook.com/my-smiley-face

If you browse to that address you'll see that the server is working yet if you browse to: http://apps.facebook.com/my-smiley-face/home.aspx according to the directions, the app does nothing.

Any help would be GREATLY appreciated!

Nov 10, 2009 at 7:23 PM

The problem turned out to be that the rendering had to be in FBML - I would recommend changing this in the documentation.

Nov 10, 2009 at 7:32 PM

The configuration page does not return template id's:

http://apps.facebook.com/my-smiley-face/config/setup.aspx

returns:

"Bundle 1 is YourFirstTemplateBundleID Bundle 2 is YourSecondTemplateBundleID"

when it is supposed to return template id's that are to be entered into the web.config.

Any help would be GREATLY appreciated!

 

Nov 11, 2009 at 9:19 PM

I examined the code and I was going to manually create the templates and insert their id's in my config file.  When I went to the templates page in facebook I found this message:

"Facebook will deprecate template bundles and their related API calls December 20, 2009"

So I guess it's really time to learn this "Stream" system!

Dec 14, 2009 at 1:43 PM

Hi there,

I discovered that if you delete the default entries in web.config for the template bundle ids and run that setup.aspx again, it will give you the real bundle ids. However, i'm pretty surprised about how the sample demonstrates a nearly depreceated feature!

Cheers, Paul.